Meepraten over de culturele hoofdstad

BrabantStad stelt zich kandidaat voor Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Tilburgers kunnen daarover meepraten op 26 april in Factorium.

Meepraten over de culturele hoofdstad

Ook mensen die meer willen weten over het voornemen om in 2018 culturele hoofdstad te worden, zijn van 20 tot 22.30 uur welkom. Op de avond worden onder meer de voornemens uit de 2 zogenoemde Duvelhoksessies besproken. Commissaris van de Koningin Wim van de Donk en artistiek leider Martijn Sanders zijn aanwezig op de bijeenkomst in Factorium.

Aanmelden kan via e-mail esther.kock@tilburg.nl of telefonisch via: 013 - 542 86 48.

Het boek met idee├źn voor 2018Brabant, het zogenoemde concept bidbook, is 4 april gepresenteerd in de Koepelhal in de Spoorzone. Het is te lezen via de website. Het boek beschrijft een cultureel programma met zowel bekende Brabantse evenementen, namen en tradities als vernieuwende, experimentele kunstprojecten met jonge en nieuwe kunstenaars.

Geplaatst op woensdag 25 april 2012.

Over Gemeente Tilburg

Dit bericht is geschreven door Gemeente Tilburg. Het bedrijf valt onder instantie uit Tilburg. Trefwoorden van Gemeente Tilburg uit Tilburg : cultuur, sport, toerisme, ondernemen, werk en inkomen, wonen, zorg en welzijn, leren en studeren,.

Lees meer over Gemeente Tilburg.