Nomineer een bedrijf voor de MVO-prijs

Bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen kunnen tot 24 juni worden genomineerd voor de MVO-prijs Tilburg 2012.

Nomineer een bedrijf voor de MVO-prijs

De winnaar van de MVO-prijs Tilburg 2012 ontvangt naast de award een uitgebreide reportage in een magazine. Het bedrijf mag zich de komende 2 jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Tilburg noemen. Opgeven kan tot en met 24 juni 2012. De uitreiking van de prijs is 10 oktober 2012.

Op www.mvoprijs.nl staat hoe je mee kunt doen. Na de selectieronde door een deskundige jury kunnen alle Tilburgers, personeelsleden van de deelnemende bedrijven, toeleveranciers en andere handelspartners stemmen op de genomineerde ondernemingen.

MVO:

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over het afstemmen van bedrijfsvoering op samenleving en milieu. COS Brabant en de gemeente Tilburg willen deze manier van ondernemen in Tilburg stimuleren. Daarom hebben zij in 2008 de MVO-prijs in het leven geroepen. De prijs wordt elke 2 jaar uitgereikt, waarbij zowel kleine als grote bedrijven mee kunnen dingen. De MVO-prijs Tilburg beloont ondernemers die een voortrekkersrol in MVO nemen en zet andere vooruitstrevende verantwoorde ondernemers in het zonnetje.

Geplaatst op woensdag 25 april 2012.

Over Gemeente Tilburg

Dit bericht is geschreven door Gemeente Tilburg. Het bedrijf valt onder instantie uit Tilburg. Trefwoorden van Gemeente Tilburg uit Tilburg : cultuur, sport, toerisme, ondernemen, werk en inkomen, wonen, zorg en welzijn, leren en studeren,.

Lees meer over Gemeente Tilburg.