Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

De eerste weken zitten er weer op.: de scholen zijn weer begonnen. In de ochtend fietsen er weer hordes met scholieren op de fietspaden en bij de basisscholen is het weer druk.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

Kinderen reageren vaker op hun omgeving dan volwassenen. Ze zijn puurder daarin. Als een soort wifi pikken ze ook emoties op vanuit hun omgeving. Spanningen, verdriet. "Weet ik niet" is vaak het antwoord als je vraagt waarom het huilt of erg boos is. Het is een soort ontladen van alle emoties.

Gaat het met je kind niet zo lekker ? Check dan eens bij jezelf hoe je in je vel zit ! Vond je het spannend of je kind aansluiting zou vinden, of hij of zij het wel 'gaat redden' Kinderen zijn net spiegels waar je in kijkt: als het goed gaat met jou zie je het terug bij hen.

Geplaatst op donderdag 29 augustus 2019.

Over Brand New Coaching

Dit bericht is geschreven door Brand New Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Tilburg. Trefwoorden van Brand New Coaching uit Oisterwijk : coach, opleiding, coaching, opvoeden pubers , familie coaching, kind coaching, hooggevoeligheid, coaching voor ouders, coaching voor opvoeders, hsp, puberteit, pubers.

Lees meer over Brand New Coaching.