Week van de werkstress

"1.3 miljoen mensen met burn outklachten in 2018 " lees ik. Wat doen we onszelf aan. Mensen met burnout klachten zijn lui zei ooit iemand in een volle groep met mensen die uitgevallen waren op hun werk.

Week van de werkstress

Nu wordt hij opgevreten, dacht ik. Maar niemand zei iets. Lui. Mensen met een burn out zijn juist mensen die keihard werken. Te hard. Om het voor iedereen maar goed te doen. En daar gaat het mis. "Lui, ging deze man verder, omdat ze niet willen veranderen" Ze lopen steeds tegen hetzelfde aan op hun werk, maar in plaats van het aan te geven of het zelf anders te gaan doen, gaan ze harder werken...…."

Het bleef stil in de groep. Ik begreep nu dat het de 'o-shit' was. De "o-shit, er ligt hier ook een verantwoordelijkheid bij mezelf. " Alsof iemand vraagt en wat heb jij gedaan..... anders dan harder te gaan werken. Lukt het niet (meer) ga niet harder werken maar kijken naar wat jij anders kan gaan doen. Uit je actie modus in je 'wat-heb-ik-eigenlijk-nodig' modus. Maar als die modus nog nooit is aangeraakt is er eerst de 'o-shit' Ook een begin van wel alle bordjes in de lucht houden omdat je het aantal en de snelheid zelf bepaald.

Geplaatst op maandag 11 november 2019.

Over Brand New Coaching

Dit bericht is geschreven door Brand New Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Tilburg. Trefwoorden van Brand New Coaching uit Oisterwijk : coach, opleiding, coaching, opvoeden pubers , familie coaching, kind coaching, hooggevoeligheid, coaching voor ouders, coaching voor opvoeders, hsp, puberteit, pubers.

Lees meer over Brand New Coaching.