WorkOutDoor start met Trailrun Trainingen

WorkOutDoor is een sportbedrijf voor outdoor fitness, waarbij de totale training van het lichaam op de juiste manier centraal staat. Dit doen we altijd in de buitenlucht, omdat dit meer zuurstof en energie oplevert. Ook kan er op deze manier gewerkt worden aan de opbouw van een goede weerstand en conditie.

WorkOutDoor start met Trailrun Trainingen

Trailrun Trainingen Naast groepslessen en Personal Trainingen in Tilburg en Goirle, biedt WorkOutdoor nu ook speciale trailrun trainingen voor beginners aan. Dit is een pakket van 10 trainingen waarbij de deelnemers voorbereid worden op een georganiseerde wedstrijd. Tijdens deze trainingen wordt aandacht besteed aan techniek, kracht, core-stability en de opbouw van een goede conditie. Ook wordt voorlichting gegeven over de voorbereiding van dergelijke wedstrijden, bijvoorbeeld over welke soort kleding en sportschoenen het meest geschikt zijn. Voor meer informatie kijk op onze website. Avondlessen vanaf het voorjaar! Naast ochtendlessen in Goirle en de dinsdagavond les rond de Piushaven in Tilburg, biedt WorkOutDoor opnieuw avondlessen aan. Deze zijn op woensdagavond in de Warande in Tilburg en Gorp & Roovert in Goirle. De eerste training is op 28 maart 2018! Zin om mee te doen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles op info@workoutdoor.nl of kijk op www.workoutdoor.nl voor meer informatie!

Geplaatst op woensdag 21 februari 2018.

Over WorkOutDoor

Dit bericht is geschreven door WorkOutDoor. Het bedrijf valt onder sportschool uit Tilburg. Trefwoorden van WorkOutDoor uit Tilburg : personal training, outdoor training, teambuilding, outdoor fitness training, bootcamp, Groepstraining, gezonder leven, sportschool.

Lees meer over WorkOutDoor.