Géa Poels - Yoga & kindermindfulness in Tilburg

Géa Poels - Yoga & kindermindfulness: Leer om beter te concentreren.

Over Géa Poels - Yoga & kindermindfulness

Géa Poels - Yoga & kindermindfulness valt onder de rubriek coaching uit Tilburg.

Bent u onrustig in uw hoofd? En wilt u graag de gedachtestroom kalmeren of wilt u minder snel afgeleid zijn en uzelf beter kunnen concentreren? Dan bent u bij Géa Poels Yoga & Kindermindfulness helemaal aan het juiste adres.

Erg veel mensen hebben tegenwoordig veel last van stress. Yoga is echt een manier waarbij u de stress los kan laten wat rust naar binnen brengt. Hierdoor kunt u zich weer beter concentreren en bent u niet zo snel afgeleid.

Ook bied ik Kinder Mindfulness aan. Dit is erg belangrijk omdat men zo al op jonge leeftijd begint te oefenen met de concentratie etc. Ook leert het kind om weerbaarder te worden en op een vriendelijke manier open te staan voor anderen en natuurlijk ook voor zichzelf. Dit is heel belangrijk voor kinderen omdat zij vaak sneller door hebben dat ze afgeleid zijn, gestrest raken en piekeren.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op mijn website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Géa Poels - Yoga & kindermindfulness uit de rubriek coaching uit Tilburg is gevestigd aan de Sparrestraat 28 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33878540.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Géa Poels - Yoga & kindermindfulness zijn o.a. :