Wie maakt me los?

De MeiMarkt is de grootste nachtelijke rommelmarkt van Nederland. De markt is in het centrum van Tilburg en begint 19 mei om 22 uur.

Wie maakt me los?

De MeiMarkt is een van de drukst bezochte evenementen van Tilburg. Er staan alleen kramen van particulieren. Dat maakt de MeiMarkt uniek in zijn soort. Dit jaar waren er zoveel aanvragen, dat er een extra Vlooienmarkt & Carbootsale is georganiseerd in de Beekse Bergen. Die markt is op 10 juni en inschrijven kan via onderstaande website. Links

* Bezoek de website voor inschrijvingen

De MeiMarkt start op zaterdag 19 mei om 22 uur en duurt vervolgens tot 17 uur de volgende dag. Ook 's nachts kunnen bezoekers dus doorgaan met snuffelen, al dan niet gewapend met een zaklamp. Ook het uitgaanspubliek gaat nog even de markt op. Op zondag is het Kindermert vanaf 8 uur. Kinderen tot 12 jaar bieden dan hun oude speelgoed te koop aan op de Heuvel. De organisatie van de Meimarkt zorgt ook voor entertainment rond de kramen. Zo is er op alle pleinen livemuziek en er zijn animatieshows en straattheater.

Geplaatst op woensdag 16 mei 2012.

Over Gemeente Tilburg

Dit bericht is geschreven door Gemeente Tilburg. Het bedrijf valt onder instantie uit Tilburg. Trefwoorden van Gemeente Tilburg uit Tilburg : cultuur, sport, toerisme, ondernemen, werk en inkomen, wonen, zorg en welzijn, leren en studeren,.

Lees meer over Gemeente Tilburg.